Купуването на първокачетвени и стилни мъжки долнища, не е лека задача за много от нас.

В тази статия сме направили детайлно ръководство – изготвено от дизайнери и мъже.

То ще ви помогне по различни начини, като – как да закупите мъжки долнища, като те наистина те ще ви накарат да изглеждате добре и се чувствате удобно с тези дрехи на добра цена.

Дамите по принцип имат по-добра гледна точка при избора на такъв тип дрехи, така че момчета, просто ги слушайте! Това са ДЕСЕТ полезни модни съвета за купуване на мъжки дрехи.

Прегледайте различни сайтове за мъжки долнища

мъжки долнища от Mexess
мъжки долнища от Mexess

1-вата крачка, ако наистина не сте запознати с новите тенденци за мъжки долнища, е да влезете в няколко магазина, а ако нямате тази въжмост, то посетете сайтове, които предлагат висококачествени мъжки долнища, като https://www.mexess.bg/collections/mujki-pantaloni.

Това е най-точният начин да разберете какви дрехи са актуални през тази година и как да бъдете в крачка с тендециите за мъжки долнища.

Регистрирайте в интернет шопове и всеки друг каталог, който продава дрехи

Пазарувайте мъдро

Ако откриете дреха, и тя ви харесва и ви пасва идеално, закупете два броя, добре е в различни нюанси ( сайтове за интернет пазаруване е възможно да са ви полезни, за да спестите пари).

ко харесате дрехи в определен магазин или каталог, направете си регистрация за месечният абонамент с имейли, понеже именно там се показват по-голямата част от дрехи.

Облеклото с неотрален цвят обикновено са по-безопасен залог от цветните и ще се задържат по-дълго във вашият гардероб; пъстрите панталони често не са от добрите идеи и почти невъзможно да се съчетаят.

Винаги ккупувайте мъъжки долнища, които ви пасват


Много лесно може да разберете дали една дреха ви пасва, дали ви е голяма или малка – просто ги пробвайте.

Не е нужно да влизате във фитнес залата, за да изглеждате по-вталени в тях.

Важното е да запомните, че ще изглеждате толкова едри, като вида на дрехите ви. Ако дрехите ви с 2 размера по-големи, дефакто ще изглеждате с 2 размера по-дебели.

Нито един не би желал точно това. Всеки един, човек дори големите мъже, изглеждат 100 пъти по-добре с точния номер мъжки дрехи.

Мъжките ризи например, трябва да са по тялото, без да по-широки корема и да са тесни в раменете.

Изборът на цвят е много важен


Не наблягайте на това дали даден цвят изглежда отлично на вас. Голяма част от цветове изглеждат наистина добре на всички мъже, стига те да са избрани правилно. Не купувайте розов цвят или лилаво, ако точно това казват тенденциите – те са хубави багри, но също така са неудобни, доста трудно се съчетават. За далеч по-лесно съчетаване, ако наистина реално е супер важно за вас, само и единствено изберете не много нюанса и закупете повечето си облекла в именно тези цветове.

Не купувайте чисто черен анцунг за работа


Този цвят не ви прави по слаб. Още по-малко са правилно облекло за работнотно ви място.

Може да ги съчетаете в цветовете и да си закупите екип, които е с малко по-представителен цвят, съчетан с правилни маратонки.

Ако бъдат избрани правилно, то те ще са правилен избора за офис обклекло, например.

Не забравяйте коланите и хубавите обувки.


Не носете кафяв колан с тъмни маратонки или обратно. Мъжете не трябва да носят значителен брой аксесоари, уверете се, че именно тези, които обличате, ви подхожда. (И да, коланът е просто аксесуар, дори и да разполага с реална функция.)

Всеки господин е препоръчително да притежава добър плосък тъмен колан от кожа и чифт от красиви тъмни обувки от кожа.
Накрая, ето полезно обобщение на всичко, от което се нуждаете:
Дънки – за предпочитане средни или тъмни нюанси, без разкъсване или избелени, много моля! Не прекалено торбести и без допълнителни джобове.
По-къси гащи и шорти за всекидневни дни.
Ризи с много копчета – от съществено значение е бялото, може да се облича с носене на дънки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *